MODTAG GODE TILBUD OG NYHEDER

Tør du udleve drømmen?

Tilmeld dig her, hvis du ønsker at blive inspireret og fristet med tilbud på rejser til Grønland.

Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse

Book rejse

Denne tur er ikke pt. aktuel i Topas’ rejseprogram.
Find og læs mere om vores mange spændende rejser på www.topas.dk

Tip en ven!

DRF Rejsegarantifonden
Print rejsen
Send til ven

personer synes godt om dette

NYHED! Ilulissat & Ilimanaq Lodge

Ref. IGII
6 DAGE / 5 NÆTTER :
I Ilimanaq er der 15 nye hytter, der danner rammen om Ilimanaq Lodge. Alle hytter med en beliggenhed man sjældent glemmer; ud til Diskobugten og de enorme isbjerge. Denne lodge vil i sommermånederne skabe liv og arbejdskraft for de 50 borgere, der er i Ilimanaq.

Undersøgelser viser, at det folk husker fra deres ferier i Grønland, er menneskene de møder på rejsen. Det kan selvfølgelig være et nyt vennepar man får sig. Men den oplevelse man måske ikke havde regnet med, er mødet med de lokale. Grønlændere er et imødekommende og meget gæstfrit folkefærd.

Velkommen til Ilulissat & Ilimanaq Lodge.

Turbeskrivelse

Printvenlig version
Dag 1, mandag: København — Ilulissat via Kangerlussuaq

Turen begynder med en behagelig flyvetur fra København til Kangerlussuaq på omkring 4t 20min. Servicen ombord er eminent og flyet er med garanti næsten fyldt op. Der er typisk en del information om det at rejse i Grønland i lommen foran dig. Der bliver også vist en lille introduktionsfilm om Grønland ombord.
I hektiske lille Kangerlussuaq Lufthavn skifter du til et mindre fly. Ca. 40 minutter senere gør det lille fly klar til landing med den smukkeste udsigt over en Unesco Verdensarvliste-destination: Ilulissat Isfjord

I Ilulissat Lufthavn bliver du hentet af hotellets bus og kørt til din indkvartering. Velkommen til Ilulissat.

Ilulissat Isfjord blev i 2004 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Isfjorden er et af de første områder i Arktis, der har fået plads på listen. Selvom området er fredet, er der særlige tilladelser til at sejle blandt isbjergene og flyve helikopterture.
M/-/-
Dag 2, tirsdag: Ilulissat — Ilimanaq og Ilimanaq Lodge

Der skal tjekkes ud af hotellet senest kl. 10. Vi anbefaler en gåtur ned i byen i mellemtiden. Et evt. kig på kunsthåndværkstedet eller museet.
Om eftermiddagen er der afgang til Ilimanaq. Efter en kort sejltur (1 times tid), befinder du dig nu syd for isfjordsmundingen og i en bygd. Bygd, er nok det vi i Danmark ville kalde for landsby. En bygd i Grønland har typisk et indbyggertal på 30 til 600 sjæle. Alle bygder har som minimum; skole, kirke, bygdehus (vask- og bademuligheder), bank/postkontor, sygeplejestation m.m. Ilimanaq er én af de mindste bygder i Grønland.

Ilimanaq Lodge er HELT ny! Den blev færdig og først taget i brug sommeren 2017 og består af 15 helt igennem fantastisk indrettede hytter beliggende helt ud til vandet. Udsigten er spektakulær — lige ud til isbjerge, hvaler og store vidder. Her skal du være i 2 nætter. Se beskrivelsen af Ilimanaq Lodge her

M/-/-
Dag 3, onsdag. Ilimanaq (Lodge)

Dagen er på egen hånd. Her er forskellige udflugtsmuligheder. Trænger du til at vandre lidt og opleve mere natur eller måske tage til kaffemik hos en grønlandsk familie? Det er op til dig. Hytterne lægger også op til, at man bare kan sidde og fordybe sig i Grønlands smukke natur.

Se de forskellige udflugter her

M/-/-
Dag 4, torsdag: Ilimanaq — Ilulissat

Skibet sejler først om eftermiddagen. Nyd evt. en god frokost i den gode restaurant eller se vores udvalg af udflugter fra Ilimanaq.

Der er sørget for transport fra Ilulissat Havn til dit hotel, hvor du være de næste 2 nætter.

M/-/-
Dag 5, fredag. Ilulissat. Byrundtur og Sermermiut Vandring

Det er formiddag og vi har arrangeret en rolig guidet gåtur rundt i byen, hvor du får indblik i byen og dets historie og rytme.
Om eftermiddagen er der ligeledes arrangeret en vandretur til Sermermiut — med udsigt til isfjordsmundingen. Udsigten herfra er lige betagende, om man er der for 20’ende gang eller for første gang.

M/-/-

Læs mere om Ilulissat her
Dag 6, lørdag. Ilulissat — København via Kangerlussuaq

Rejsen er nu slut og det er rejsedag. Et forhåbentligt "på gensyn" til Grønland. Måske venter en anden type rejse og destination i Grønland? Landet har så meget at byde på og det er der heldigvis flere og flere der har fået øjnene op for.
Fly fra Ilulissat til Kangerlussuaq. Omstigning til atlantflyveren i Kangerlussuaq til København med ligeså god service som på rejsen op.
M/-/A

Takuss’ — vi ses!
Prisen inkluderer:

Fly København-Kangerlussuaq-Ilulissat t/r inkl. skatter og afgifter (Air Greenland)
3 nætter på Hotel Icefiord (Ilulissat) i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad
2 nætter på Ilimanaq Lodge (hytte), v. 2 personer, inkl. morgenmad
Transport fra/til lufthavn og hotel (Ilulissat)
Sejlads Ilulissat-Ilimanaq-Ilulissat
Udflugter, Ilulissat: Byrundtur og Sermermiutvandring
Bidrag til rejsegarantifonden
Alle skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke:

Måltider, udover morgenmad og måltider på atlantflyvningen
Andre udflugter udover de nævnte i "prisen inkluderer"
Rejseleder (denne rejse er på egen hånd)
Rejse— og afbestillingsforsikring
Evt. enkeltværelsestillæg/hyttetillæg (kr. 4.550,-)

Bemærk venligst, at prisen på rejsen er en frapris, da der kan være tillæg for en dyrere flybillet type samt en anden hytte/værelses standard, afhængig af hvordan pladssituationen ser ud, når rejsen bookes. Du har selvfølgelig først forpligtet dig til at købe rejsen, EFTER du har bekræftet et evt. tillæg i prisen.

Har du brug for yderligere forklaring, er du meget velkommen til at kontakte os.
OBS! — forlængelse af rejsen?

Synes du rejsen er for kort og ønsker at forlænge? Uanset om det er til en anden destination i Grønland, kan du roligt spørge os. Vi har god viden om Grønland og kan nemt og hurtigt vejlede dig.
Gå til toppen og Book rejse