At rejse på egen hånd i Grønland.

Hvad vil det sige at være på egen hånd, når man rejser til Grønland?

At rejse individuelt

Ikke alle er vilde med at skulle rejse i en gruppe og foretrækker i stedet at gå på opdagelse på egen hånd og selv arrangere rejsen eller dele af den. 

Det kræver ikke det helt store at rejse rundt på egen hånd i et land som Grønland, når rejsen er arrangeret hjemmefra. Trafiknettet er godt - landet taget i betragtning. Alt bliver annonceret og slået op, både på grønlandsk, dansk og engelsk. Og de fleste taler dansk i Grønland.

Får du lavet din Grønlandsrejse gennem os, laver vi typisk en færdigpakket eller skræddersyet rejse (begge er pakkerejser) til dig. Vi har altså muligheden for at skræddersy din rejse specifikt efter dine ønsker, så du kan opleve Grønland i dit eget tempo og besøge nøjagtig de steder, du drømmer om.

Alt det, der er inkluderet i rejsen, vil du få en billet eller voucher (værdikupon) til. På voucheren vil der være kontaktinformation på den leverandør, der udbyder udflugterne.

Vores forventninger til dig, som rejser på egen hånd

Vi tillader os at forvente lidt af dig som rejsende (uden rejseleder).

Under rejsen skal du være på forkant med, hvad det næste træk er (ud fra din rejseplan). Bliver flyet forsinket, skal du undersøge hvad du evt. kan få rykket til et senere tidspunkt og/eller informere overnatningsstedet om, at du er forsinket. Det er ikke altid en selvfølge, at hotellet ved, du er forsinket.

Har du en planlagt udflugt, skal du ligeledes ringe til leverandøren og spørge om det evt. kan laves om. Er rejsen blevet uoverskuelig i forbindelse med forsinkelse/forsinkelser, kan du ringe til Topas Travel på 8689 3622.

Udenfor kontorets åbningstid vil du blive oplyst om vores vagttelefonnummer. 

Vi anmoder om, at man har forståelse for at vagttelefonen KUN er til nødstilfælde.

Din tryghed med Greenland by Topas

Med mere end 22 års erfaring som rejsearrangør i Grønland, har vi et indgående kendskab til det fascinerende arktiske land mod nord. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om Grønland og vi tør godt love dig en oplevelse ud over det sædvanlige med Topas i Grønland. Det er detaljerne, der gør forskellen.

Greenland by Topas er en del af Topas Group, og har flere søsterselskaber rundt om i verden. I Grønland består Topas Group i dag således af flere grønlandske selskaber: Hotel Icefiord, Hotel Disko Island, Hotel Diskobay, rejsebureauet Blue Ice og rederiet Disko Line. Derudover har Topas Group partnerskaber og samarbejde med flere grønlandske firmaer og udflugtsudbydere, bl.a World of Greenland.

Vælger du at opleve Grønland med Topas, er vi ikke bare arrangør af din rejse, vi er med dig hele vejen rundt og kan nyde godt af de meget tætte relationer til såvel hoteller som til lokale arrangører af transport og udflugter.

Uden for Grønland er Topas Group ligeledes involveret i en række selskaber verden over. I Vietnam har Topas bl.a. sin helt egen afdeling Topas Adventure Vietnam www.topastravel.vn og har opført Topas Ecolodge www.topasecolodge.com. Lodgen er som den første i Vietnam for nyligt blev kåret som en af verdens mest unikke lodges i verden af National Geographic. Dens unikke beliggenhed og bæredygtige principper lå til grund for hædringen.

Øget fokus på bæredygtig turisme og udarbejdelsen af en CSR-strategi er udtryk for en klar ambition hos Topas Group om en ansvarlig udvikling af turismen. Nu er lodgen, som den første i Vietnam, blevet yderligere hædret ved at komme på listen ”Unique Lodges of the World by National Geographic”. 

I Danmark og Norge har Topas i flere år arrangeret aktive fællesrejser m. dansk turleder til hele verden. Topas har således stor erfaring i at arrangere vandreferie og cykelrejser udenfor alfarvej, hvor motto'et er "Vi kommer steder, de andre ikke gør". Læs mere om fællerejser m. dansk turleder på www.topas.dk

Rejs trygt med Topas.

Pakkerejser i Grønland