Igaliku

Igaliku Hotel & Lodges tilbyder hyggelig og komfortabel overnatning krydset med lækre, grønlandske måltider serveret på vores café.

Igaliku bygdehotel med bjerge i baggrunden

Vandremulighederne er nogle af de bedste i området, med bl.a. to smukke og meget varierede heldagsture. Derudover er der muligheder for enhver smag: Du kan tage på fisketur til Sø 90, udforske de gamle nordboruiner, der fortæller om stor aktivitet i Igaliku for 1000 år siden, eller du kan slappe af og nyde udsigten med en bog på terrassen uden for din hytte.

Igaliku restaurant

Restaurant

På Igaliku Bygdehotel finder du bygdens eneste restaurant, som blev renoveret i 2021. Her serverer vi morgenmad, frokost og aftensmad, inklusive 2 retter med lokale grønlandske produkter. Du kan også købe sodavand, juice, øl og vin. Restauranten tilbyder også kaffe, te, hjemmelavet kage, chokolade, snacks, postkort, vandrekort og souvenirs.

Igaliku Guesthouse interiør

Guest House

I 2021 åbnede Blue Ice Explorer et guest house i Igaliku, en stor bjælkehytte med moderne indretning. Huset har 4 værelser til dobbelt- eller enkeltbrug, delte bade- og toiletfaciliteter samt et fælles badeværelse ved siden af stuen. Opholdet inkluderer sengetøj, håndklæder, morgenmad samt gratis te og kaffe. Der er ikke faciliteter til madlavning på stedet.

Igaliku Guesthouse med udsigt over bygd, fjord og bjerge.

 
 
 

Igaliku hytte interiør med senge, skrivebord og udsigt.

Hytter

Hvis du leder efter et mere privat ophold, kan vi varmt anbefale, at du booker en af vores hytter. De er beliggende højt over hotellet med en imponerende udsigt over fjorden og den storslåede natur lige uden for hoveddøren. Indenfor bydes du velkommen af et moderne interiør med komfortable senge, et lille bord samt to lounge stole. Alle hytter er opvarmede, har elektricitet og eget private badeværelse med koldt/varmt vand, WC og bruser. Du finder også en elkedel og gratis kaffe og te. Bemærk venligst, at hytterne ikke har faciliteter til madlavning. Vi har 6 hytter med 2 senge i hver hytte, og det er også muligt at tilføje en ekstra opredning. Ophold inkluderer sengetøj, håndklæder, morgenmad samt selvbrygget kaffe og te.

Hygge i Igaliku med bygd, fjord og bjerge i baggrunden.

 
 
 

Rummelig stue i Igaliku villa med sofa, spisebord, brændeovn og udsigt over bygd og fjord.

Villa

Siden 2019 har Blue Ice Explorer udlejet en skøn villa i Igaliku, perfekt til mindre grupper eller familier, der ønsker at bo i Igaliku under hjemlige forhold. Villaen er et nyere bygget træhus med en solterrasse, der omkranser hele huset og giver den fineste udsigt til fjorden og fjeldene. Interiøret er meget moderne og har alt, hvad du skal bruge for at slappe af og nyde dit ophold. Villaen består af to soveværelser med dobbeltsenge, et køkken i åben forbindelse med en stor stue samt et stort badeværelse. Over soveværelserne er der en hems med 2 madrasser, et perfekt sted for de yngste gæster at overnatte. Ved siden af villaen har vi et mindre anneks med et dobbeltværelse, som kan tilføjes til dit ophold, hvis I er en større gruppe. Ophold i villaen inkluderer sengetøj, håndklæder, køkken med alle køkkenredskaber, køleskab og mere, samt fuld slutrengøring efter checkout. Villaen har ikke inkluderet morgenmad, men du har mulighed for at lave mad selv eller booke måltider på hotellets restaurant, der ligger få hundrede meter fra villaen.

Igaliku villa

 
 
 
 

Udsigten til Qooroq fjorden fra Igaliku

Igaliku - grønne græsmarker og farverige huse