Om Greenland by Topas

Vi arbejder målbevidst på, at du kommer ud til de smukkeste naturområder, hvor du får kendskab til lokalbefolkningen og de skikke og traditioner, som er særlige på destinationen.

Vi brænder for Grønland. Kort og godt.
 
Grønland har efterhånden bevist, at det er en af de bedste, smukkeste og mest drømmeopfyldende destinationer, du kan rejse til. Det vil vi gerne vise til alle, der måtte have en drøm om at komme til Grønland.
 
Topas Travel har i forvejen rejser til Grønland med dansk rejseleder. Greenland by Topas laver rejser til Grønland uden rejseleder. Altså til rejsende på egen hånd, som bliver godt klædt på af Greenland by Topas.
 
Topas har siden 1973 arrangeret grupperejser med rejseleder og i 1998 startede Topas samarbejde og partnerskaber med flere forskellige grønlandske firmaer. I dag er vi bl.a. involveret i rederiet Diskoline, Hotel Icefiord, Hotel Diskobay, Hotel Disko Island samt rejsebureauerne Blue Ice Explorer og World of Greenland.
 
”Greenland by Topas” arrangerer individuelle pakkerejser til Grønland med oplevelser præcis som du drømmer om og vi kan skræddersy din rejse helt efter dine ønsker.
 
Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og tilsluttet rejsegarantifonden.
 
Vi er en del af Topas Group – læs mere her

Greenland by Topas | greenland@topas.dk | Bakkelyvej 2 | 8680 Ry - Denmark - Phone (+45) 73 70 93 39 | Cvr: 17630008 © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark