Om Greenland by Topas

Vi arbejder målbevidst på, at du kommer ud til de smukkeste naturområder, hvor du får kendskab til lokalbefolkningen og de skikke og traditioner, som er særlige på destinationen.

Vi brænder for Grønland. Kort og godt.
 
Grønland har efterhånden bevist, at det er en af de bedste, smukkeste og mest drømmeopfyldende destinationer, du kan rejse til. Det vil vi gerne vise til alle, der måtte have en drøm om at komme til Grønland.
 
Topas Travel har i forvejen rejser til Grønland med dansk rejseleder. Greenland by Topas er en afdeling i Topas , som laver rejser til Grønland uden rejseleder. Altså til rejsende på egen hånd, som bliver godt klædt på af Greenland by Topas.
 
”Greenland by Topas” arrangerer individuelle pakkerejser til Grønland med oplevelser præcis som du drømmer om og vi kan skræddersy din rejse helt efter dine ønsker.
 
Topas og dermed også Greenland by Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og tilsluttet rejsegarantifonden.
 
Vi er også medlem af FN’s Global Compact, og vores CSR-politik og adfærdskodeks er tilgængelige her.
 
Topas har siden 1973 arrangeret grupperejser med rejseleder og i 1998 startede Topas samarbejde og partnerskaber med flere forskellige grønlandske firmaer. I dag er vi bl.a. involveret i rederiet: Disko Line, Grønland og hotellerne i Diskobugten: Hotel Icefiord, Hotel Diskobay og Hotel Disko Island samt rejsebureauet Blue Ice Explorer.
 
Vi er en del af Topas Explorer Group – læs mere her

Anders Okholm Gadeberg, Grønlandsspecialist

Anders Okholm Gadeberg, Grønlandsspecialist

I fire år har jeg været bosiddende i Ilulissat, Grønland, hvor jeg arbejdede på Hotel Icefiord. Jeg har haft den privilegerede oplevelse at udforske (næsten) alt, denne unikke destination har at byde på

Fra det spektakulære nordlys om vinteren, til den evigt foranderlige udsigt over havet, fyldt med hvaler og isbjerge, har jeg fået muligheden for at nyde og forstå disse fænomener som få andre.
Uanset om du er interesseret i en kortere oplevelse eller en længere rejse, tilbyder vi skræddersyede rejseprogrammer, der passer til netop dine ønsker og behov. Fra vandreture gennem det smukke landskab til sejlture langs kysten for at opleve de imponerende isbjerge, hjælper vi dig med at skabe uforglemmelige minder.

Peter Knudsen, Grønlandsspecialist

Peter Knudsen, Grønlandsspecialist

Grønland har været i mit hjerte, siden 1997, hvor jeg udviklede den første vandrerejse i Sydgrønland for Topas.
 
Vandreturen v. Narsarsuaq med udsigt til høje bjerge, dybe fjorde fyldt med isbjerge fik mig virkelig solgt til "Menneskens land" - Kalaallit Nunaat. Efterfølgende er det blevet til mange rejser rundt i hele Grønland, fra Diskobugten til Illoqqortoormiut både som turleder og privat. Jeg har ved Topas arbejdet som turleder på flere forskellige destinationer over hele verden: Vietnam, Frankrig, Nepal, Antarktis, Færøerne og Grønland. 
 
Ved "Greenland by Topas" har jeg fået muligheden for, at rådgive dig om netop din skræddersyede rejse til Grønland. Lad os tage en snak om Grønland.

Mette Lund, Grønlandsspecialist

Mette Lund, Grønlandsspecialist

Jeg har haft mange spændende rejseoplevelser og er altid nysgerrig efter nye eventyr og indtryk fra forskellige steder og kulturer.

Naturoplevelser har dog en særlig plads i mit hjerte og derfor er Grønland mit yndlingsrejsemål. Siden mit første besøg i 2006 i Grønland med Topas, bliver jeg for hvert besøg mere og mere betaget af det smukke land.

Det vil glæde mig at arrangere din drømmerejse til Grønland.

 

"Greenland by Topas" er en del af Topas Explorer Group