Om Greenland by Topas

Vi arbejder målbevidst på, at du kommer ud til de smukkeste naturområder, hvor du får kendskab til lokalbefolkningen og de skikke og traditioner, som er særlige på destinationen.

Vi brænder for Grønland. Kort og godt.
 
Grønland har efterhånden bevist, at det er en af de bedste, smukkeste og mest drømmeopfyldende destinationer, du kan rejse til. Det vil vi gerne vise til alle, der måtte have en drøm om at komme til Grønland.
 
Topas Travel har i forvejen rejser til Grønland med dansk rejseleder. Greenland by Topas er en afdeling i Topas , som laver rejser til Grønland uden rejseleder. Altså til rejsende på egen hånd, som bliver godt klædt på af Greenland by Topas.
 
”Greenland by Topas” arrangerer individuelle pakkerejser til Grønland med oplevelser præcis som du drømmer om og vi kan skræddersy din rejse helt efter dine ønsker.
 
Topas og dermed også Greenland by Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og tilsluttet rejsegarantifonden.
 
Vi er også medlem af FN’s Global Compact, og vores CSR-politik og adfærdskodeks er tilgængelige her.
 
Topas har siden 1973 arrangeret grupperejser med rejseleder og i 1998 startede Topas samarbejde og partnerskaber med flere forskellige grønlandske firmaer. I dag er vi bl.a. involveret i rederiet: Disko Line, Grønland og hotellerne i Diskobugten: Hotel Icefiord, Hotel Diskobay og Hotel Disko Island samt rejsebureauerne Blue Ice Explorer og World Greenland.
 
Vi er en del af Topas Explorer Group – læs mere her

Ansatte i Greenland by Topas

Tina Ravn Lauritsen, Grønlandsspecialist

Jeg er halv grønlandsk og halv dansk. Født og opvokset i Grønland og flyttede til Danmark i 1992 for at studere og har siden været i dejlige lille eventyrlige Danmark. Jeg elsker at bo her - og at sende rejsende op til ”mit land” Grønland giver mening for mig. 

Trods min passion for Grønland har jeg rejst noget ud i den smukke verden. Jeg er vild med andre kulturer, deres mad og ikke mindst natur. Jeg er helt og aldeles vild med Brasilien. Synes Europa har RIGTIG meget at byde på. Mangler at rejse lidt mere i Asien. 

De sjoveste rejseoplevelser har jeg dog stadig fra rejser i Grønland. Fx da jeg var afsted med en gruppe kræsne sydkoreanere, der trods forsinkelser og aflysninger havde haft den bedste rejse nogensinde. Da jeg jagtede en isbjørn væk fra byen med snescooter. Da præsten snød mig i kortspil, mens vi ventede på forsinket fly i lufthavnen og meget mere. 

Jeg kender Grønland, indgående. Skræddersyer rejser dertil hver dag, til nysgerrige og rejselystne individuelle, grupper og generationsrejsende.

Peter Knudsen, Grønlandsspecialist

Grønland har været i mit hjerte, siden 1997, hvor jeg udviklede den første vandrerejse i Sydgrønland for Topas.
 
Vandreturen v. Narsarsuaq med udsigt til høje bjerge, dybe fjorde fyldt med isbjerge fik mig virkelig solgt til "Menneskens land" - Kalaallit Nunaat. Efterfølgende er det blevet til mange rejser rundt i hele Grønland, fra Diskobugten til Illoqqortoormiut både som turleder og privat.
 
Jeg har ved Topas arbejdet som turleder på flere forskellige destinationer over hele verden: Vietnam, Frankrig, Nepal, Antarktis, Færøerne og Grønland. 
 
Ved "Greenland by Topas" har jeg fået muligheden for, at rådgive dig om netop din skræddersyede rejse til Grønland. Lad os tage en snak om Grønland.

Greenland by Topas og vores partnere