Glacier Lodge Eqi - udsigt til kælvende gletsjer

Langt ude i den grønlandske ødemark ligger vildmarkscampen — Glacier Lodge Eqi.

Med fjeldlandskab som baggrund, Eqi bræen som forgrund og Indlandsisen i horisonten, ligger alle lodgens 14 hytter + 6 Luksus Vildmarkstelte unikt placeret og med optimeret panoramaudsigt til bræen fra såvel hytten som terrassen.

For overnattende gæster i Glacier Lodge Eqi er alle måltider inkluderet i opholdet, og de nydes i Café Victor. I tilknytning hertil er vandskyllende toiletter og brusebad.

Vandet i campen kommer fra en drikkevandssø oppe i fjeldet, og elektriciteten genereres via solpaneler eller generator om nødvendigt.

Komfort Deluxe Hytte v. Glacier Lodge Eqi

Alle komfort deluxe hytter er placeret med panorama vinduer med en fantastisk udsigt til havet og Eqi gletsjeren. Alle komfort deluxe hytter har egen terrasse, indlagt gulvvarme og eget bad og toilet.

Der er endvidere indlagt strøm, men bemærk at der kan være udfald, da alt strøm genneres af solceller. I Komfort Deluxe hytter tilbydes 2 senge + 2 opredninger.

Komfort Hytter v. Glacier Lodge Eqi

Alle komfort hytter er placeret med en fantastisk udsigt til havet og Eqi gletsjeren. Alle komfort hytter har egen terrasse, eget bad og toilet. Hytten opvarmes med varmepumpe.

Der er endvidere indlagt strøm, men bemærk at der kan være udfald, da alt strøm gennerers af solceller. I Komfort Hytter tilbydes 2 senge + 2 opredninger.

Standard Hytte v. Glacier Lodge Eqi

Alle standard hytter er placeret med en fantastisk udsigt til havet og Eqi gletsjeren. Alle standard hytter har egen terrasse.

Standard hytter udstyret med gode senge og gasvarmer. Der er ikke indlagt strøm, så kommer du sidst på sæsonen, er det nødvendigt at tænde flagermuslygterne på de sene timer, men om sommeren benytter vi midnatssolen som eneste lyskilde. Toilet og bad er fælles og er placeret ved siden af Cafe Victor. I Standard hytter tilbydes 2 senge + mulighed for en opredning (ej muligt i alle hytter).

Vildmarkstelte v. Glacier Lodge Eqi

Alle Luksus vildmarkstelte er placeret med en fantastisk udsigt til havet og Eqi gletsjeren. Alle Luksus vildmarkstelte er placeret på en platform, som fungerer som terrasse.

Luksus vildmarksteltene er udstyret med gode senge og gasvarmer. Der er ikke indlagt strøm, så kommer du sidst på sæsonen, er det nødvendigt at tænde flagermuslygterne på de sene timer, men om sommeren benytter vi midnatssolen som eneste lyskilde. Toilet og bad er fælles og er placeret ved siden af Cafe Victor. I Luxus vildmarksteltene tilbydes 2 senge.

Rejser med ophold i Glacier Lodge Eqi