Glacier Lodge Eqi - udsigt til kælvende gletsjer

Langt ude i den grønlandske ødemark ligger vildmarkscampen — Glacier Lodge Eqi.

Med fjeldlandskab som baggrund, Eqi bræen som forgrund og Indlandsisen i horisonten, ligger alle lodgens 14 hytter unikt placeret og med optimeret panoramaudsigt til bræen fra såvel hytten som terrassen.

For overnattende gæster i Glacier Lodge Eqi er alle måltider inkluderet i opholdet, og de nydes i Café Victor. I tilknytning hertil er vandskyllende toiletter og brusebad.

Lodgens 8 Comfort hytter har eget bad & toilet. De 6 standardhytter benytter wc og badefaciliteter ved Café Victor.

Fra 2019 tilbyder vi endvidere overnatning i vildmarkstelte.

Alle vildmarkstelte er placeret med en fantastisk udsigt til havet og Eqi gletsjeren. Alle vildmarkstelte er placeret på en platform, som fungerer som terrasse.

Vildmarksteltene er udstyret med gode senge og gasvarmer. Der er ikke indlagt strøm, så kommer du sidst på sæsonen, er det nødvendigt at tænde flagermuslygterne på de sene timer, men om sommeren benytter vi midnatssolen som eneste lyskilde. Toilet og bad er fælles og er placeret ved siden af Cafe Victor.

Vandet i campen kommer fra en drikkevandssø oppe i fjeldet, og elektriciteten genereres via solpaneler eller generator om nødvendigt.

Comfort Hytte v. Glacier Lodge Eqi

Bemærk: Komfort hytter kan variere i design, da alle hytter er unikke. Fælles for dem alle er dog at der er adgang til eget bad og toilet.

Standard Hytte v. Glacier Lodge Eqi

Vildmarkstelte v. Glacier Lodge Eqi

Rejser med ophold i Glacier Lodge Eqi