Air Greenland

Air Greenland det nationale luftfartsselskab der forbinder by og bygder på din rejse i Grønland.

Air Greenland

I 2020 kunne Air Greenland fejre sit 60-års jubilæum. I den forbindelse er det strømmet ind med gode historier og minder om den røde flyver, når både grønlændere og turister er blevet betaget af verdens største ø fra oven og måske har besøgt venner og familie.

Air Greenlands flåde er alsidig og tilpasset de barske arktiske vilkår. Det vidner om, at Grønland ikke er en helt almindelig destination. Udover Atlantflyet råder Air Greenland over en række fly og helikoptere, der servicerer hele Grønland, da der ingen veje er mellem byerne.

Air Greenland er et professionelt luftfartsselskab, der er kendt for den gode service og sikkerhed under flyvningerne både fra Danmark og internt i Grønland. Piloterne er rutinerede og siges at være nogle af verdens bedste, da de er yderst erfarne under ekstreme vejrforhold.

Iceland Air

Icelandair er et stolt islandsk luftfartsselskab, der har eksisteret i over 80 år (2020).

Med årene er Island pga. sin geografiske placering blevet et naturligt stop for mange rejsende mellem Europa og Nordamerika på hver sin side af Atlanten. Som en naturlig del af Nordatlanten flyver Icelandair også til naboerne, Færøerne og Grønland. Der flyves bl.a. fra Reykjavik til flere destinationer i Grønland.     

Rejser hvor der flyves med Air Greenland