Hotel Disko Island, Qeqertarsuaq - Diskoøen

Hotel Disko Island ligger placeret i byens hyggelige centrum i 5 forskellige bygninger tæt på hinanden.

Hotel Disko Island arrangerer en række turer og udflugter såsom: guidet byvandring, vandretur til Kuannit, hvalsafari, hundeslædeture på Lyngmarksbræen om sommeren og mountainbike udlejning.

Der er fri transfer for hotellets- og vandrehjemmets gæster ved ankomst og afrejse fra havnen eller heliporten i Qeqertarsuaq.

Hotellet har 20 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser alle med eget bad og toilet. Morgenmaden er inkluderet i prisen og nydes i hotellets restaurant, hvor der også serveres frokost samt aftensmad.

Vil man heller overnatte på vandrehjem råder hotellet over 13 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Alle vandrehjemsværelser har køjeseng og delte bad- og toilet faciliteter. Morgenmad kan tilkøbes i hotellets restaurant.

Disko Mountain Lodge / hundeslæde tur om sommeren

Vil man gerne opleve Diskoøens smukke natur, har man muligheden for at overnatte på toppen af Lyngmarksfjeldet i ca. 800 meters højde. Hotel Disko Island arrangeres dagligt guidede turer til toppen af fjeldet, hvor man sommeren igennem har mulighed for en unik hundeslædeoplevelse. Turen kan enten arrangeres som dagstur eller med overnatning i Disko Mountain Lodge, hvor man vil få serveret aftensmad og morgenmad. For at nå op til Disko Mountain Lodge skal man følge en vandresti op igennem de karakteristiske basaltfjelde. Vandreturen tager 3-4 timer hver vej og på toppen belønnes man med en storslået udsigt ud over Diskobugten.

 

Forslag til rejser på Diskoøen