Rejseforsikring

Læs her om hvilken rejseforsikring vi anbefaler dig at have med på rejsen.

Gouda

Der findes et hav af rejseforsikringer, men du skal forvente, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når uheldet er ude, har du brug for kvalitet, og derfor har Greenland by Topas valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Vi mener, at man hos Gouda får det bedste produkt til prisen.

Samarbejdet med Gouda Rejseforsikring betyder, at du får en rigtig god forsikring.

Læs her om Goudas rejseforsikring og Goudas årsrejseforsikring

Hvad dækker den offentlige sygesikring?

Der kom i 2014 nye regler for den offentlige sygesikrings dækning inden for Europa. Du kan nu IKKE længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Dvs. hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort eller en privat rejseforsikring på din rejse.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Hvis landets egne borgere skal betale for eksempelvis et lægebesøg eller en hospitalsindlæggelse, vil du som rejsende skulle betale tilsvarende. Udgifter til hjemtransport dækkes f.eks. ikke af det blå EU-sygesikringskort. Vær i øvrigt opmærksom på, at du er dækket forskelligt, afhængigt af hvor du rejser hen.

Vi anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring, da det blå EU-sygesikringskort dækker meget begrænset.

Læs mere her om Det blå EU-sygesikringskort

Jeg vil gerne købe en Gouda rejseforsikring

Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Greenland by Topas på greenland@topas.dk eller på telefon 73 70 93 39 (mandag-fredag 09.00-16.00)