At rejse på egen hånd i Grønland.

Hvad vil det sige at være på egen hånd, når man rejser til Grønland?

Rejse individuelt

Ikke alle er vilde med at skulle rejse i en gruppe og foretrækker i stedet at gå på opdagelse på egen hånd og selv arrangere rejsen eller dele af den.

Det kræver ikke det helt store at rejse rundt på egen hånd i et land som Grønland. Trafiknettet er godt - landet taget i betragtning. Alt bliver annonceret og slået op, både på grønlandsk, dansk og engelsk. Og de fleste taler dansk i Grønland.

Får du lavet din Grønlandsrejse gennem os, laver vi typisk en færdigpakket eller skræddersyet rejse (begge er pakkerejser) til dig. Alt det, der er inkluderet i rejsen, vil du få en billet eller voucher (værdikupon) til.
På voucheren vil der være kontaktinformation på den leverandør, der udbyder udflugterne.

Vores forventninger til dig, som rejser på egen hånd

Vi tillader os at forvente lidt af dig som rejsende (uden rejseleder).

Under rejsen skal du være på forkant med, hvad det næste træk er (ud fra din rejseplan). Bliver flyet forsinket, skal du undersøge hvad du evt. kan få rykket til et senere tidspunkt og/eller informere overnatningsstedet om, at du er forsinket. Det er ikke altid en selvfølge, at hotellet ved, du er forsinket.

Har du en planlagt udflugt, skal du ligeledes ringe til leverandøren og spørge om det evt. kan laves om. Er rejsen blevet uoverskuelig i forbindelse med forsinkelse/forsinkelser, kan du ringe til Topas Travel på 8689 3622.

Er det udenfor kontorets åbningstid vil du blive oplyst om vores vagttelefonnummer.
Vi anmoder om, at man har forståelse for at vagttelefonen KUN er til nødstilfælde.

Greenland by Topas | greenland@topas.dk | Bakkelyvej 2 | 8680 Ry - Denmark - Phone (+45) 73 70 93 39 | Cvr: 17630008 © 2018 Webdesign & CMS by MCB Denmark